Sjabloon

Sjabloon:Woeardebook:Thoears klankmetje

Klankmetje De werkgroep “Thoears Woeardebook” presenteerde 31 december 2006 - de laatste dag van de zelfstandige gemeente Thorn, onder het motto ‘Thoearder klanke blieve’ - het “Thoears Klankmetje”. Zoiets als een leesplankje, maar dan toch eigenlijk heel wat anders. Uitgevoerd in de vorm van een placemat, waarop negen specifieke Thoearse klanken zijn uitgewerkt (één hoofdwoord per klank) en voorzien van kleurrijke illustraties, gemaakt door Jan Rulkens. Het “Thoears Klankmetje” is gedrukt in full color en is tweezijdig gelamineerd. Het ook feitelijk op tafel als onderlegger te gebruiken placematje kost € 2,50 per stuk. Het “Klankmetje” is te koop bij Boekhandel de Stift (Vinkenstraat, Thorn), de VVV in Thorn, Boekhandel Boom (Neerstraat 31, Roermond) en tijdens lezingen bij het boekenstalletje van de GHK “Het Land van Thorn”.
Inwoners van Thorn kunnen het “Klankmetje” ook bestellen via het overmaken van het verschuldigde bedrag (gewenst aantal x €2,50) op rekening 1575.10.131 ten name van Thoears Woeardebook. Na ontvangst van de betaling wordt het bestelde thuis bezorgd.

Geïnteresseerden buiten Thorn kunnen hun interesse kenbaar maken via een mail aan tw.jpg onder vermelding van het gewenste aantal. Zij ontvangen dan bericht over de vooraf te betalen (verzend)kosten.